Hoe werkt Vitaal Cabine?

Vitaal Cabine is een unieke manier om je beter te voelen!

Vitaal Cabine is dé gezondheidsinnovatie om een vitale levensstijl te bewerkstelligen. Door het inhaleren van de hoogwaardige vitale stoffenoplossing wordt het lichaam voorzien van belangrijke vitaminen, antioxidanten en actieve zuurstofionen.

Bewezen effecten van Vitaal Cabine

 • Bij astmasymptomen

 • Bij allergieën

 • Bij voorhoofd en sinus klachten

 • Bij huidklachten als eczeem, psoriasis, neurodermitis
 • Vermindert de bijwerkingen van chemotherapie

 • Verbetering van de longventilatie bij COPD patiënten,
  rokers en long Covid patiënten
 • Versnelt de wondgenezing

 • Verbetering van sportprestaties

 • Verhoogt de stofwisseling

Vitaal Cabine

Hoe werkt de Vitaal Cabine?

Op een technologisch geavanceerde manier wordt onder zeer hoge druk een natuurzuivere substantie door een minuscule opening van zeven duizendste millimeter in de cabine geperst, waardoor de kleinst mogelijke deeltjes ontstaan- dertig keer kleiner dan een gemiddelde lichaamscel – die via de lucht in de cabine, uw longen en huid heel gemakkelijk in het bloed worden opgenomen. De substantie bestaat uit onder andere oerzout, vrij van vervuiling, met 84 mineralen en sporenelementen en alle belangrijke antioxidanten zijn eraan toegevoegd. Antioxidanten worden bij innemen grotendeels afgebroken in het maag-darm kanaal, maar in de cabine gaan ze via de huid en longen naar alle cellen.

Het effect van een verblijf aan zee, maar dan vele malen sterker en effectiever. Daarnaast worden alle lichaamscellen met lichttherapie van meer energie voorzien, waardoor ons zelfherstellend vermogen groter wordt.

BIOFOTONEN

Vitaal Cabine

De biofotonen in de Vitaal Cabine voorzien het lichaam van de nodige informatie om de cellen weer gezond te maken en het lichaam in staat te stellen nieuwe gezonde cellen te reproduceren.

ZUURSTOFIONEN

Vitaal Cabine

De negatieve zuurstofionen hebben een antivirale en antibacteriële werking en voorzien de cellen van ons belangrijkste middel om te overleven: zuurstof.

ANTIOXIDANTEN

Vitaal Cabine

De antioxidanten in de Vitaal Cabine beschermen de cellen tegen de vernietigende kracht van vrije radicalen.

LICHTTHERAPIE

Vitaal Cabine

De lichttherapie van de Vitaal Cabine dringt diep door in de huidlagen en stimuleert de natuurlijke processen die bijdragen aan een jongere, stralende en gezondere teint.

U neemt de eerste week vier keer, de tweede week drie keer en vervolgens twee keer per week negen minuten plaats in de cabine. U merkt al na het eerste bezoek dat het u goed doet. Omdat de Vitaal Cabine uw zelf herstellend vermogen activeert, volstaat een periode van vier maanden.

Maar uiteraard staat het u vrij er een routine van te maken en de Vitaal Cabine de rest van uw leven de basis van een gezonde leefstijl laat zijn.

Effecten: immuun boost, meer energie, helend voor de huid en longen, sneller en vollediger herstel na inspanning en ziekte, ook na covid en long-covid, prestatie verhogend, anti-aging en aanzet tot zelf herstellend vermogen.

In totaal zijn er vier verschillende programma’s, die u zelf kunt kiezen:

Ademwegen

Ontspanning

Energie

Huid

Vitaal Cabine

Vitaal Cabine is zeer behulpzaam bij de ondersteuning van gezondheid en regeneratie. De Vitaal Cabine biedt behandelingen voor mensen van alle leeftijden die hun gezondheid actief willen bevorderen.

Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat deze technologie een noodzakelijk bezoek aan de arts niet kan vervangen.

Bedankt voor uw bericht. Hij is verzonden.
Er is iets fout gegaan. Probeert u het later nog eens.