Over ons

Vitaal Cabine

Ons team

Guus van der Meer is van origine leraar lichamelijke opvoeding en sportondernemer. Zijn hele leven is gewijd aan sport en gezondheid. Hij is bekend van zijn sportscholen in Amstelveen en van de Power Plate, de trilplaat die de wereld veroverde. Nu wil hij zorgen dat zoveel mogelijk mensen de waarde van de VitaalCabine aan den lijve ondervinden en aldus hun kwaliteit van leven verbeteren.

GUUS VAN DER MEER
GUUS VAN DER MEERDirecteur Vitaal Cabine
Vitaal Cabine

Successen

Onze klanten hebben sensationele successen behaald en voelden een onmiddellijke verbetering.

– Een oudere dame die lijdt aan verhoogde longdruk heeft haar ademhalingsproblemen met elke sessie verbeterd.
– In het geval van een zware roker, werden de luchtwegen weer vrijgemaakt
– Successen met sinusitis
– Successen bij neurodermitis en huidproblemen
– Persoonlijke beste tijd voor een marathon loper, hoewel hij maar één keer in de cabine was
– De chronische ademhalingsproblemen van een klant waren na slechts 3 sessies zo verlicht dat ze haar eigen VitaalCabine voor thuis wil kopen

“Ik had problemen met mijn longen en bronchitis, Jana had geen goed bloedbeeld en lag steeds in het ziekenhuis vanwege pus. Omdat haar immuunsysteem niet zo sterk was, nam ze ook alle ziektes van de kleuterschool mee naar huis. Het is een lange lijdensweg die achter ons ligt, maar gelukkig werd ik attent gemaakt door een collega op de Vitaal Cabine. Ik kon haar eerst niet geloven, maar nu ben ik overtuigd. Al na het 3e bezoek voelde ik een aanzienlijke verbetering. Daarom heb ik mijn dochter Jana meegenomen en sinds we samen naar de Vitaalcabine gaan, hebben we geen medicijnen meer nodig en voelen we ons eindelijk weer gezond!”

HEIKE EN JANA
Anni W.

“Ik had veel last van slecht slapen. Nu ik regelmatig in de Vitaal Cabine ga, val ik zonder problemen in slaap en word de volgende dag goed uitgerust, blij en vol energie wakker. Iedereen die ooit uren wakker heeft gelegen, kan zich voorstellen hoe dankbaar ik ben dat ik eindelijk weer diep en gezond de nacht door kan slapen.”

ANNI W.